donderdag 25 juli 2013

Matboard

Zoals je hier al hebt kunnen lezen ben ik wat dingen aan het uitproberen met matboard. Zie het weblog van Kris: 1inchminisbykris.blogspot.com  dat ik al eerder noemde voor haar fantastische tutorials.

Vandaag heb ik een ladenkast met spiegel
 nagemaakt van een foto uit de At Home Brocante. Ook het flessenrek zag ik daar op de foto. Het is gemaakt van filigraanpapier en een houten handvatje.
iets andere belichting.

Een tafeltje zoals dit is een idee van Mercedes van het Liberty biberty blog. Over haar huizen staat een leuke reportage in het blad Daphne's Diary.

Het naaikistje is een rommelmarkt vondst. Het is van koper dat ik nu uitgeslagen groen gemaakt heb.

Het stoeltje is een goedkope Euromini. Ik heb het geverfd met krijtverf en opnieuw bekleed met linnen, waar ik eerst met watervaste stempelinkt een tekststempel opgezet heb.

Ik zit op het moment veel in mijn knutselhok. Het is daar heerlijk koel terwijl het in onze tuin overdag echt te warm is. Manlief vermaakt zich met een hele stapel nieuwe boeken. Zo hebben we het allebei prima naar ons zin. :)1 opmerking:

  1. Hallo Rietje. Wat een leuke ideeën allemaal. Ook ik ben een fan van http://1inchminisbykris.blogspot.com/ maar ik vraag me altijd af wat matboard is. Waar kan je dit kopen? en waar wordt het normaal voor gebruikt? Ik hoop dat je me antwoord kan geven.
    groetjes
    angeline

    BeantwoordenVerwijderen