vrijdag 8 juni 2012

Van alles wat

Ik vlieg nog steeds van hot naar her.....In mijn "grote" huis was het hoog tijd voor een paar flinke schoonmaak akties.
Dus is er de afgelopen dagen flink geruimd en gepoetst. Dat geeft een lekker gevoel in huis en hoofd.

Er is ook hard gewerkt in de tuin. Binnenkort hoopt zoonlief in het huwelijksbootje te stappen en hij wil graag bruidstaart eten in onze tuin. Dat vindt je als ouders natuurlijk heel gezellig maar het betekent ook opruimen en heel veel onkruidjes trekken.


Ik ben ook nog steeds bezig aan het ringenkussentje voor het bruidspaar. Daarvoor ben ik een randje aan het frivolitee-en ( Is dat een werkwoord??)  Het schiet maar niet op. Daar moet ik dus echt aan door gaan knopen.... Nog drie weken te gaan.


Mijn sterrenquiltje krijgt er bij mooi weer toch steeds een sterretje bij. Dat is zo leuk om te doen. Inmiddels wek ik aan nummer 14.
De poppenhuis knutsels liggen even in de kast. Ik wil graag aan een nieuw project beginnen maar daar wacht ik mee tot na de bruiloft.

Zo jullie zijn weer op de hoogte waarom het nog steeds zo rustig is op mijn blog. Ik hoop gauw met wat meer regelmaat iets te laten horen/lezen
Tot dan!

3 opmerkingen:

 1. Alvast heel hartelijk gefeliciteerd met de bruiloft van jullie zoon. Ik wens het bruidspaar alle geluk in de wereld en ik hoop dat het een prachtige dag wordt.
  Groetjes,
  Peggy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve wensen. Ik geef ze aan het bruidspaar door!

   Verwijderen
 2. Nog even en dan dus de tuin vol met mensen die de liefde vieren!
  Wat een feest!! Alvast een mooie dag gewenst en succes met de voorbereidingen!!

  BeantwoordenVerwijderen